Lenergy – ETF 2021

„Lenergy – Az év Természetfotósa 2021”


A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége 2021-ben immár 29. alkalommal hírdeti meg Magyarország, és a régió legnagyobb nemzeti természetfotó pályázatát. A pályázat célja hazánk, a kárpát-medencei ökorégió, és Földünk természeti értékeinek, csodálatos élővilágának, tájainak, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés segítése, a társadalom szemléletének formálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése.
A pályázat névadó támogatója:


 

Lenergy Magyarország Kft.

(http://lenergy.hu)


A vállalat 2011 novemberében alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon a klímatechnika, a légtechnika és energetikai megoldások területén. Célunk, hogy ügyfeleink bevonásával és teljes megelégedése mellett, olyan egyedi energiatakarékos megoldásokat alkalmazzunk, amivel minden költség- és környezettudatos vállalat csak nyerhet, és működését hosszú távon valóban fenntarthatóvá teheti. Az Európai Unió által kiírt pályázatok területén is segítjük partnereinket.

A LENERGY a fő támogatója a Varázslatos Magyarország fotópályázatnak is, melynek fő célja a magyar nemzeti parkok bemutatása.